Referenties  
     
 


"Roxanne heb ik leren kennen als een zeer positief ingestelde flexibele medewerker, met een drive om dingen vooral goed te doen. Ze is zeer leergierig en heeft nieuwe taken zeer snel onder de knie en daardoor erg snel inzetbaar op verschillende plekken.
Ook taken die niet direct haar specialisatie is pakt ze goed op.
Ik heb Roxanne ervaren als een zeer prettige collega die haar werk serieus neemt en daarnaast ook een positieve invloed heeft op de rest van het team."

Wim Meijer,
Business unit manager bij Daikin Airconditioning Netherlands BV

 

 


“Ik heb Roxanne leren kennen als een zeer professionele persoonlijkheid die er werkelijk alles aan doet onze opdrachtgevers voor de volle 100% te bedienen in een goed resultaat. Haar betrouwbaarheid en nuchtere mentaliteit maken het werken met Roxanne zeer prettig. Kort samengevat dus een absolute meerwaarde binnen Credit Control !”

Jeroen Hoekema,
Eigenenaar van 4-Finance

 

 


“Ik heb een half jaar (nauw) met Roxanne samengewerkt en ken haar als een leuke, vlotte en betrouwbare collega met een echte hands-on mentaliteit. Iemand die weet waar ze mee bezig is en ook bereid is net een stap meer te zetten waar nodig. Roxanne laat zich niet snel uit het veld slaan en is assertief op een prettige manier. Naast het feit, dat ze haar vak verstaat, is het ook een hele gezellige meid waar je mee kan lachen."

Esther ter Morshuijssen Eigeman,
Credit management professional bij Heineken

 
  
 

Nederlands / English

© 2012 - Webdesign: Herber Design