Werk- en kennisgebied
 


Mijn kracht ligt op het gebied van Credit Management, waarbij ik snel de bedrijfsspecifieke processen doorgrond en dus direct output kan leveren. Orde scheppen of achterstanden opschonen is aan mij goed besteed, maar uiteraard ook het geven van regulier support.
Naast de benodigde inhoudelijke kennis ben ik zeer gedreven om een mooi resultaat neer te zetten.

Door mijn ervaring bij grotere (internationale) bedrijven als Heineken, Lekkerland, Campina etc. ben ik gewend om met grote klantportefeuilles te werken waarbij een diversiteit aan opvolgings- en incasso taken noodzakelijk is.

Hierbij is het gehele Creditmanagement proces van kredietlimieten en –blokkades, boeken van betalingen, uitzoeken van betalingen, telefonische- en schriftelijke herinneringen aan bod gekomen. Daarnaast hebben ook zeker de meer zwaardere omstandigheden waarbij achterstanden weggewerkt dienden te worden, (foutieve) vereffeningen gecorrigeerd en ook veranderende processen de uitdaging vergroot.

Ik ben resultaat gericht en het “niet lullen, maar poetsen” is zeker op mij van toepassing. Door mijn leergierigheid probeer ik mijn efficiëntie steeds verder te verbeteren om constant een hoge output te kunnen blijven geven. Daarnaast ben ik redelijk direct, maar wel op een leuke manier en een tikkeltje eigenwijs.

Voor meer inhoudelijke details over mijn kennis en werkervaring klik hier.


 

 

Nederlands / English

© 2012 - Webdesign: Herber Design